Over Frank Visser
Adviseur overnames & overdracht familiebedrijven

Aangenaam kennis te maken, mijn naam is Frank Visser - Adviseur familiebedrijven.

Ik ben geen rijdende rechter, maar ik kom wel graag op visite bij uw familiebedrijf om te helpen bij de bedrijfsovername of de bedrijfsopvolging.

Ik zie het als mijn missie om ondernemende families te begeleiden in het vaak onderschatte proces van bedrijfsovername. Dat doe ik door me primair te richten op de betrokken mensen. Ik inventariseer en spreek met alle betrokken personen.

Als duidelijk is geworden dat men als familie met elkaar optrekt om de bedrijfsopvolging te willen realiseren, dan pas kijk ik naar condities, voorwaarden, belemmeringen, afspraken, meestal met een financiële impact. Daarnaast ook naar kansen, die er wellicht nog liggen. Een buitenstaander kan soms met verrassende ideeën komen!

Frank Visser, Adviseur Familiebedrijven
Carriere Frank Visser

Mijn carrière

Het eerste deel van mijn langjarige carrière heb ik op accountantskantoren doorgebracht. Het ligt voor de hand dat ik daar met cijfers goed uit de voeten moest kunnen. In die 10 jaren ben ik mede gevormd tot de financiële professional, die ik ben.

Beginnend tijdens de accountancytijd nam mijn kennis van de wet- en regelgeving in Nederland over een breed vlak gestaag toe.

Tijdens de tweede fase van mijn carrière was dat specifiek op de Grootmetaal gericht.

Pas echt breed werd dat gedurende de 20 jaren dat ik zelfstandig mijn kantoor runde. De sport om klanten zo weinig belasting te laten betalen is echt topsport! En daar moet je wel wat voor doen, in dit geval door verdieping door middel van permanente educatie bij professionele organisaties. Ook ben ik aangesloten bij de Stichting NIBA, zodat ik de titel Register Belasting- en Bedrijfsadviseur (RBB) mag voeren.

Ik zie het als mijn huidige vak, mijn missie om ondernemende families te begeleiden in het vaak onderschatte proces van bedrijfsovername. Dat doe ik door me primair te richten op de betrokken mensen. Ik inventariseer en spreek met alle betrokkenen.