Blog – Waarom Frank Visser, adviseur Overname familiebedrijven?

Frank Visser, Adviseur familiebedrijven bij Overname
Frank Visser, Adviseur familiebedrijven

Aangenaam kennis te maken!

Mijn naam is Frank Visser -niet de Rijdende Rechter- Adviseur familiebedrijven bij Overname en overdracht. Ik ben 69 jaar jong en mijn loopbaan begon meer dan 45 jaar geleden in de accountancy. Na functies van financial manager/controller in het MKB, ben ik gaan ondernemen. In de afgelopen 20 jaar heb ik ondernemers met raad en daad bijgestaan vanuit mijn eigen administratiekantoor. In deze tijd heb ik een passie ontwikkeld voor familiebedrijven in het MKB.

Waarom ik zo graag werk met familiebedrijven?

In de afgelopen 20 jaar als zelfstandige heb ik veel te maken gehad met MKB-familiebedrijven. En tot mijn plezier, want het is nooit saai! Een bijzonder kenmerk van dit soort ondernemers is namelijk dat men je werkelijk van alles voorlegt. Zodoende heb ik in die tijd een flinke dosis kennis opgedaan op fiscaal, juridisch en organisatorisch gebied, en minstens zo belangrijk…. over mensen! Vaak onderschat en ondergewaardeerd, en toch zo belangrijk. Het is een wezenlijk onderdeel van familiebedrijven, hoe zij werken en zaken doen.

Oog voor de menselijke kant van ondernemen

Als mens en als adviseur sta ik voor een respectvolle benadering van ieder mens en ik zoek allereerst persoonlijk contact om tot een relatie te komen. Dit is voor mij een zeer belangrijk onderdeel van de samenwerking. Mijn passie is mensen te helpen, waar ze ook mee zitten. Waarom? Omdat ik de grootst mogelijke voldoening krijg uit het helpen van mensen, vanuit een opgebouwde relatie, zelfs los van het resultaat. Vanzelfsprekend gaan we ook voor een mooi resultaat: een gezonde overdracht!

Als uw adviseur ben ik ‘persoonlijk, betrokken, betrouwbaar en deskundig’.

Oók volgens mijn klanten. Uit recent onderzoek onder de klanten van mijn administratiekantoor bleek dat mijn klanten dit unaniem beamen. En verder kent u het adagium: het verstand komt met de jaren? Voor zover ik al recht van spreken heb: het is zo!

De combinatie van persoonlijke benadering, kennis en levenservaring, maakt mij bij uitstek geschikt om families, die veelal uit meerdere generaties bestaan, te begeleiden bij plannen en uitvoering van bedrijfsovername of overdracht. Heeft u vragen of interesse? Ik hoor graag van u.

Met vriendelijke en heylsame groet,
Frank Visser